Heylen

Zonder vakmanschap is inspiratie niet meer dan een riet dat wuift in de wind — Johannes Brahms

Heylen Metaalwerken werd opgericht in 2004. Vanaf de eerste dag hebben wij ons toegelegd op het leveren van kwaliteit. De zaakvoerder, Heylen Marc, is gestart met een eenmanszaak die gegroeid is tot het huidige familiebedrijf. Gedurende al die jaren hebben wij heel uiteenlopende projecten gedaan. Onze mogelijkheden zijn zeer breed en we houden van een uitdaging!

De bijhorende werken gebeuren grotendeels in eigen huis : knippen en plooien van plaatwerk, walsen van buizen, een natlakcabine. De plaatsing behoort ook tot ons pakket. Het is vanzelfsprekend dat alles tot in de puntjes wordt afgewerkt, maar ook dat dit gebeurt met respect voor jouw woning of gebouw: alles wordt met de grootste voorzichtigheid gedaan en de werf wordt steeds netjes achtergelaten. Dit zit in de genen van ons bedrijf!

 

Het team

Kwaliteit is geen daad, het is een gewoonte – Aristoteles

Marc Heylen is de bezieler en de ondernemer. Door zijn praktische inzicht en, vooral, zijn oog voor detail, neemt hij als het ware het ontwerp over, draait het binnenste buiten, ziet waar de moeilijkheid of de uitdaging zit en slaagt er telkens in om het tot in de perfectie uit te werken. 

Onze tekenaar Ronny Heylen, gaat vervolgens aan de slag: van een productietekening van elk onderdeeltje tot eventueel 3D beelden van het geheel, alles wordt volledig uitgewerkt en met de klant besproken zodat die een duidelijk beeld krijgt van wat hij van ons kan verwachten.

Ons team in de productie: deze mannen zijn meesters in hun vak! Ze beheersen alle technieken tot in de kleinste details en dankzij hen kunnen wij zo een grote verscheidenheid bieden zonder afbreuk te doen aan het eindproduct. Telkens moeten zij van nul beginnen aan een project en het is altijd iets anders: vakkennis, ervaring en liefde voor het vak zijn hier geen holle woorden!

Een bijkomende troef is ons andere bedrijf Vulkan. Vulkan is gespecialiseerd in vloeibaar metaal lakwerk  (o.a. messing, brons, koper…) dat wij op elke vormvaste ondergrond kunnen aanbrengen. De foto’s spreken voor zich! Jouw project kan een uniek gegeven worden door enerzijds ons vakmanschap en anderzijds doordat er bij ons een waaier aan mogelijkheden is qua afwerking, materiaal- en kleurcombinaties. Neem een kijkje op www.vulkan.be

Onze missie

Wij engageren ons om aan jouw wensen onze volle aandacht te geven met als doel de best mogelijke uitvoering te realiseren. Communicatie is het sleutelwoord!

Onze visie

Details maken  perfectie, en perfectie is geen detail — Leonardo da Vinci

Middelmaat creëren is eenvoudig, hoge kwaliteit afleveren vraagt inzet van begin tot einde: van de klant, van de ontwerper, van onze medewerkers en van onszelf. Ons werk is het belangrijkste visitekaartje dat we kunnen voorleggen.

Heylen

Metalworks